Mesačné archívy: Február 2012

GreenManov Blog

Tak som sa rozhodol znova napísať na tento blog a dneska o niečom úplne inom. Napíšem vám o GreenManovom blogu a nemusím sa báť že tým klesne návštevnosť môjho blogu kedže zakladateľ je jediný kto číta tento blog. GreenManov blog je vlastne inšpirácia prečo píšem tento blog a taktiež tam často nájdem pomoc o čom písať, či už je to Anime alebo iné aktivity.
takže vám poviem niečo o blogu a zakladateľovi a už je na vás (čiže na tebe) či budete navštevovať tento blog. Nebudem to rozťahovať napíšem to len stručne ale nezaručujem to kedže ma všetko napáda pri tom ako píšem.Tak by sme mohli začať.

(viac…)

OSU! každý si príde na svoje

Dnešní článok bude o OSU! je to hra na počítač a na Iphone. S touto hrou som sa stretol cez leto ako s väčšinou vecí o ktorých na tomto blogu píšem.V tejto hre sa snažím byť dobrý a zničiť určitú osobu, ktorá to so mnou nechce hrávať :D Zatiaľ sa mi veľmi nedarí ale dúfam že sa to do budúcnosti zmení. Dôvod prečo píšem o tejto hre je ten že ma to nebaví hrať samého aj keď na oddych to nieje zlé ale zháňam ľudí čo to so mnou budu hrávať. A kedže tento blog číta len jedna osoba (aj to som si nie istý) tak donútim aspoň jeho! No nič poďme sa pustiť k hre

(viac…)