Ro-Kyu-Bu!

Už som celkom dlho nenapísal nič na blog a hlavne nič o anime tak som sa rozhodol že vám skúsim priblížiť jedno anime čo som naposledy videl.Kedže je anime jeden z mojich koníčkov a celkom sním zabíjam volný čas, čo je celkom divné kedže mu často dávam prednosť pred kamarátmi.Na toto anime som čistou náhodou a chybným kliknutím myšky narazil na stránke prekladateľskej skupiny menom Doki a celkom ma zaujalo obrázkami tak som ho hneď hľadal na stiahnutie.Kedže som ešte tak veľa anime nevidel tak mi je jasné že táto recenzia nebude stáť za veľa no toto anime bolo jedno z najlepších aké som videl no prvé miesto si furt drží Haruhi.Tak vám ho trochu predstavím. (viac…)

GreenManov Blog

Tak som sa rozhodol znova napísať na tento blog a dneska o niečom úplne inom. Napíšem vám o GreenManovom blogu a nemusím sa báť že tým klesne návštevnosť môjho blogu kedže zakladateľ je jediný kto číta tento blog. GreenManov blog je vlastne inšpirácia prečo píšem tento blog a taktiež tam často nájdem pomoc o čom písať, či už je to Anime alebo iné aktivity.
takže vám poviem niečo o blogu a zakladateľovi a už je na vás (čiže na tebe) či budete navštevovať tento blog. Nebudem to rozťahovať napíšem to len stručne ale nezaručujem to kedže ma všetko napáda pri tom ako píšem.Tak by sme mohli začať.

(viac…)

OSU! každý si príde na svoje

Dnešní článok bude o OSU! je to hra na počítač a na Iphone. S touto hrou som sa stretol cez leto ako s väčšinou vecí o ktorých na tomto blogu píšem.V tejto hre sa snažím byť dobrý a zničiť určitú osobu, ktorá to so mnou nechce hrávať :D Zatiaľ sa mi veľmi nedarí ale dúfam že sa to do budúcnosti zmení. Dôvod prečo píšem o tejto hre je ten že ma to nebaví hrať samého aj keď na oddych to nieje zlé ale zháňam ľudí čo to so mnou budu hrávať. A kedže tento blog číta len jedna osoba (aj to som si nie istý) tak donútim aspoň jeho! No nič poďme sa pustiť k hre

(viac…)

Zábava pre každého: Mobagames

Samozrejme tento web nebude len o Anime ale aj o dalších spôsoboch ako zabiť čas a prísť o kúsok svojho života. Jedným z takýchto prostriedkov sú Moba hry o ktorých ste určite počuli ak ste veľkí fanúšik hier alebo máte divných kamarátov ako ja. Dalo by sa povedať že Mobagames sa dátuju už od starej ale veľmi známej hry Warcraft III frozen throne kde sa ako multiplayeroví mód používal hlavný princip týchto hier. Ten mód sa volal Dota( mňa osobne ten mód nebavil )a hralo ho strašne veľa ludí. Osobne som mal česť zahrať si 4 z týchto hier a zabil som s nimi veľa času. Niektoré som hral menej niektoré viac a niektoré hrám doteraz. V tomto článku 4 z nich predstavím.

(viac…)

The Melancholy Of Suzumiya Haruhi: Moje prvé škoľské Anime

Ani poriadne neviem koľko Anime som videl pred týmto úžasným Anime ktoré mi otvorilo bránu do nových svetov a zmenilo celkovo moje vnímanie o tom aké anime je vlastne dobré. Meno Anime čo mi otvorilo oči a začal som vnímať anime ako nie rozpravky pre deti je The Melancholy Of Suzumiya Haruhi. Myslím že predtým ako som začal pozerať toto Anime tak som videl iba bojové anime ako je Naruto alebo Bleach. Aj keď Naruto bolo úžasné Anime je zbyočne dlhé a má veľa častí čo sa netíkajú príbehu(Fillerov). Ale aj tak mi Naruto dal veľa do života(vlastne mi ho celkom dosť zobral ), vďaka ktorému som začal pozerávať rôzne iné Anime( bleach ).

(viac…)