GreenManov Blog

Tak som sa rozhodol znova napísať na tento blog a dneska o niečom úplne inom. Napíšem vám o GreenManovom blogu a nemusím sa báť že tým klesne návštevnosť môjho blogu kedže zakladateľ je jediný kto číta tento blog. GreenManov blog je vlastne inšpirácia prečo píšem tento blog a taktiež tam často nájdem pomoc o čom písať, či už je to Anime alebo iné aktivity.
takže vám poviem niečo o blogu a zakladateľovi a už je na vás (čiže na tebe) či budete navštevovať tento blog. Nebudem to rozťahovať napíšem to len stručne ale nezaručujem to kedže ma všetko napáda pri tom ako píšem.Tak by sme mohli začať.

            “Green will stay green even if you pour blue on it “- Satik64

Zelená zostane zelenou aj keď na ňu vylejete modrú napísal jeho spolu programátor z skupiny Lightingsoft a jeho priateľ Satik64 ktorí sa sním ešte teraz hráva hry ako Minecraft či FlatOut 2 keď práve GreenMana neotravujem stým aby mi doniesol anime alebo niečo iné. Možno niektorým došlo že GreenMan je môj bratranec ktorí je skúpi o mne vôbec napísať na blog: „Napíšem o tebe až keď ty napíšeš o mne na svojom blogu. Bolo to niekedy začiatkom školy kedy ani jeden z nás nečakal že si spravím blog. Je to chlapík ktorí je až moc inteligentní a často mi to dokazuje ale stále ma nevie poraziť v Shogi. Je asi tak 64x lepši matematik ako ja a dakedy ma aj doučuje. Je “maniak” na anime má ho plný HDD ale pre mňa je to výhodne lebo ako som spomínal tak mi raz začas keď pekne prosím donesie nejaké anime. Je vo veľa ohľadoch lepší ako ja ale nejako mi to neprekáža aj keď si so mňa robí často srandu :D Jeho ciele do budúcnosti sú zaujímavé dozvedel som sa ich dnes: Prejsť na konechan každé anime čo som videl a nájsť si pozadie a obrázky. čas ? 10 rokov“. a momentálne má skoro 500 obrázkov na pozadí a dokopy 1652 obrázkov v PC (tie pozadia mu závidím, moje siaha do 40) a videl 79 Anime keď ráta aj tie čo práve pozerá a jedno zahodené.Pre dievčatá je nezadaní a súrne potrebuje nájsť dievča dal si predsavzatie že do 3 rokov bude mať dievča. Ozaj aby som Nezabudol okrem GreenManovho blogu píše aj na konatu a jeden z dôvodov prečo píšem tento blog je ten že aj ja tam raz chcem písať, ale začínam o tom pochybovať.

Tak a teraz k blogu ktorí opíšem len stručne. Tento blog je o anime aké pozerá Bratranec a o všetkom čo robí. Sú tam aj reklamy ako napr. na bezplatné vizitky(blbý príklad):D A dáva tam aj hry ktoré vyrobili v LS (LightingSoft) ako 64balls či warped times hra ktorá ma strašne bavila a do ktorej robil GreenMan grafiku,web a úrovne spolu s ostatnými členmi LS(Satik64,chylex, Honzas4400,Jackm,Auxilius a Internet).Píše tam o programoch a všeobecne o tom čo robí alebo robil alebo sa chystá robiť v budúcnosti ako ToDo list ktorí si spravil pred letom ale aj úvahy o živote ktoré pripomínajú Anime( je tam len jedna). Samozrejme že jeho Blog vyzerá a je lepši kedže ho ma dlhšie a je nádejní weboví dizajnér. Tento blog čítam veľmi rád lebo ma to zaujíma a vyberám si aké anime mi má doniesť a aj tak mi ho nedonesie stalo sato iba 3x. Jeho blog je aj o rôznych typoch kupovania v zahraničí (hlavne Anime) a celkovo je ten blog magický lebo ako sa na tomto blogu píše: “Poháňané cez WordPress a mágiu.”

Tak a je to môj ehmm… struční opis GreenMana a tohto blogu(nič som nesľuboval). myslím že toto je všetko už nemám čo napísať Chcel som sem dať obrázok LightingSoftu ale mám skúpeho bratranca a ja som leniví.Tak som rád že som vám mohol priniesť ďalšiu skvelú novinku a dúfam že sa tam pôjdete pozrieť(fakt nechápem prečo to píšem číta to jeden človek..). A ako som sa práve dozvedel(čerstvá novina) má veľa figuriek! je veľa výrazov ako povedať Ahojte po japonsky tak proste Poviem Sajonara!  P.S: Niečo čo som sa naučil z FB zdieľajte a lajkujte!  Zipo

Pridaj komentár