The Melancholy Of Suzumiya Haruhi: Moje prvé škoľské Anime

Ani poriadne neviem koľko Anime som videl pred týmto úžasným Anime ktoré mi otvorilo bránu do nových svetov a zmenilo celkovo moje vnímanie o tom aké anime je vlastne dobré. Meno Anime čo mi otvorilo oči a začal som vnímať anime ako nie rozpravky pre deti je The Melancholy Of Suzumiya Haruhi. Myslím že predtým ako som začal pozerať toto Anime tak som videl iba bojové anime ako je Naruto alebo Bleach. Aj keď Naruto bolo úžasné Anime je zbyočne dlhé a má veľa častí čo sa netíkajú príbehu(Fillerov). Ale aj tak mi Naruto dal veľa do života(vlastne mi ho celkom dosť zobral ), vďaka ktorému som začal pozerávať rôzne iné Anime( bleach ).

Naruta som videl prvý krát asi keď som mal 10-11 rokov na slávnom Jetixe. Keďže som bol dieťa tak ma to celkom ľahko dostalo a kukával som ho každý deň( bol som na Narutovi závyslí ).Uplne som tomu Anime prepadol kedže to bolo prvé čo som videl. Spolu somnou toto Anime začal pozerať aj moj Bratranec ktorému to uplne zmenilo život ( Teda aspoň myslím) :D . Často sme sa hrávali na ninjov a tá krutá pravda je že dokonca aj teraz sa ešte niekedy takto hráme :D A však každý z vás kto poznal Jetix vie že sa vždy menil a vlastnil ho niekto iný. Prišíel čas keď sa na Jetixu začali dávať furt tie isté diely Naruta čo ma omrzelo a hľadal som ich inde. V tomto prípade mi velmi pomohla stránka hokage.cz kde Naruta pozerám do dnes ale ako som hovoril už ma omrzel kvôli tomu že má viac než 400 dielov a sú furt nové a nové.

A však tento článok je o niečom inom, Tak sa vráťme k téme. k Anime The Melancholy Of Suzumiya Haruhi som sa dostal cez menej známu hru League of Legends kde jedna z postáv tancovala Tanec Hare Hare Yukai ( Tanec Z tohto anime ). Samozrejme vtedy som ešte tolko anime nepozeral takže prvý kto to začal pozerať bol moj bratranec ktorí ma niak cez leto nakazil a začal som to pozerať aj ja. Toto anime mi otvorilo oči, vždy som si myslel že to pravé Anime je len také kde sa bojuje a kde je hlavný hrdina ktorí vždy všetkých porazí, ale mýlil som sa. The Melancholy Of Suzumiya Haruhi mi nakomplet zmenila život a začal som pozerať anime ako nikdy predtým.

A očom to vlastne je ? Anime je o dievčati menom Haruhi Suzumiya a jej “priateľoch” Kyonovi,Yuki,Asahina a Koizumi Itsuki. A však toto dievča nebolo take ako ostatné a oni tiež nie. Haruhi bola podla vsetkeho boh ktorí dokáže zmeniť celý svet keď chcela len otom sama nevedela, Kyon bol asi jediní normálni ( neviem to iste bratranec ma posledne dost zneistil ) človek ktorí sa s Suzumiyou skamarátil, Yuki ani neviem čo vlastne je  je to dievča čo je zrejme robot z vesmíru ak som to dobre pochopil , Asahina je cestovatelka casom ktorá rada používa vetu  Kinsoguči Kódegz(prísne tajné)  a Koizumi je psionik z cechu ktorí sa všetkému smeje a osobne mi lezie nanervy. Je to anime otom ako si Suzumiya založí Klub( SOS brigáda ) kde sú Keon,Asahina,Yuki a Koizumi ako členovia a dávaju Pozor na Haruhi. Je to anime plné zábavi ale taktiež drama a musíte mať pri pozeraní dobré nervy.

Tak toto je môj prvý článok Dúfam že sa bude páčiť. Zipo

Pridaj komentár