Letný Anime List

Áno píšem znova a znova píšem o anime. kedže som sem dlho nepísal rozhodol som sa že  zvýšim svoju aktivitu ( po tomto článku možno už zase nenapíšem nič polroka). Kedže anime je jeden z mojich najlepších koníčkov tak aj tento blog je hlavne o anime a slúži mi aj ako niečo podobné archívu. Anime som vždy pozeral len to čo bolo cele vyjdene a malo preklad po česky alebo slovensky(nemám dobru angličtinu). V každom prípade som zistil že veľa dobrých anime proste preložené niesu a sú preložené len do AJ. Začal som kukať vychádzajúce anime a tento článok je presnejšie o tohto ročnej letnej sezóne presnejšie o Anime Liste ktorý som mal vybraný ja.

ARCHIV!

Väčšinou si vyberám rovnaké anime ako môj bratranec takže ani tento raz som nič nemenil… zobral som si jeho zoznam a začal som pozerať to iste ale niečo som pozmenil jedno anime som vyhodil a dve pridal. Na jedno z tých mnou pridaných anime som presvedčil aj bratranca kedže to anime ma obrovský úspech.

Tari Tari 

Začnem niečim čo už skončilo. Tari Tari je super anime na oddych je plne dobrej hudby celkovo anime je o hudobnomklube a ľudom v ňom. Taktiež bolo to anime aj smutne ale ja osobne som sa na tom anime viac pobavil ako poplakal. Koniec som videl včera a ešte doteraz sa mi ten koniec páčil. Z hľadiska grafiky bolo toto anime krásne nakreslené čo ma zaujalo asi ako prvé. ak by som ho mal ohodnotiť..  dal by som tomu asi 7/10.

 

Yuru Yuri 2

Ďaľšie anime je Yuru Yuri . Jedná sa o druhú sériu a anime som pozeral hlavne kvôli tomu že prvá bola super. Je to zábavne anime o klube dievčat a o spoločných zážitkoch(Yuri) s ich kamarátkami. Na tomto anime sa mi asi najviac páčila hlavná postava ktorá tak zvane lack of presence čo znamená že v niektorých dieloch ju nebolo skoro ani vidieť alebo sa z toho často stala dobrá a vtipná situácia. O hudbe ani hovoriť nebudem ale Opening a Ending sa mi páčil :D . Graficky v ničom výnimočne ale na tomto anime som sa skvelo pobavil. hodnotil by som 9/10

Oda Nobuna No Yabou

Ďaľšie anime sa volá Oda Nobuna No Yabou. Toto anime už skončilo a dopozeral som ho dnes(nemohol som sa dočkať konca). Prvý dojem z tohoto anime bol skvelý a začal hneď vtedy keď sa ukázal Loli ninja ktorý nedokázal povedať viac než 42 písmen(časťami mi toto anime pripadalo ako keby hlavný hrdina formoval armádu lolitiek). Zo začiatku to bola skôr zábava a taká lovestory ale časom… no povedzme že sa z toho stalo celkom drsné anime pri ktorom som dal von až jednu slzu, Koniec mohol byť iný ale vlastne to skončilo dobre. Nakreslené sa mi to na prvý pohľad nepáčilo ale nakoniec som si zvykol a zapáčilo sa mi kresba zapáčila. Ohodnotil by som to na 8/10.

Sword Art Online

A konečne je tu zatiaľ najúspešnejšie anime tejto sezóny Sword Art Online! Toto anime som si vybral sám a vôbec som toho neľutoval. Anime je o MMORPG z virtuálnej reality kde však ak zomriete, zomriete aj v reálnom živote. Z hry sa dostanete len tak keď niekto celú hru prejde. Anime ma skvelú hudbu od speváčky LiSA ktorá sa  stala kvôli Openingu Crossing Field jednou z mojich najobľúbenejších Japonských speváčok. Anime je plné akcie ale aj lásky a časťami aj dosť smutné anime. Kresba je dobrá a na tomto anime sa mi asi najviac páči nápad čo sa týka itemov(predmetov) a skillov(schopnosti) v hre. Hodnotím 11/10 a dúfam že ma toto anime nesklame.

Tak a to sú všetky anime ktoré som chcel písať ostatne by bolo dlhé a nudné…čítať už len toto ma uspáva  ale aspoň nikdy nezabudnem prečo sa mi tie anime tak páčili. Na záver pridávam moju najobľúbenejšiu scénku z Anime Tari Tari

 

Pridaj komentár